Dagen

Skolan behöver vi inte änns prata om, uesch :/
Sen iväg till stallet, och som vanligt åkte jag buss, och såklart va bussen proppad av typ 18 åringar? :c Måååånga konstiga blickar fick man hehe... Hatar när folk typ glor på en, då känner man sig verkligen som en idiot.
Not a good feeling </3
Vidare på preommis till stallet, började med att mocka och gaaach vad ponnyn kissar 0.o Usch usch, 3 kärror med kisk!? normalt, hahaha... Fyllde på med massor med torv<3 Tog sedan en liten sväng barbacka med Joanna&Abbe i skogen/runt anläggningen, mysigt! Haha ponnyn är bara för pigg ibland.. Fick höra att han hade varit så pigg på ridlektionen också så dom måsta leda ungen.. Alltingen ska han vara för seg eller så ska han va för pigg, när blir ponny perfect!?
-JO! När man rider den perfect.
Kan man rida och vara perfect?
-Nej, för ingen är eller kan vara perfect.




Imorgon blir det hoppträning, blir skönt för han att bara´gå en lektion men mig. Och hoppnig är ju inget han gör ofta, kommer bli roligt att se hur han beter sig! Får se om ja fixar film.. Bror på om jag hittar nån att filma och att sen få över den till datorn. Känner på mig att det kommer bli någon nyttig träning=gooood! För det behöver ja och Master. Nästa tävling är den 17 dec, klubbtävling då jag startar en LC. Det blir sista tävlingen för i år, sen taggar vi för alla tävlingar vi ger oss på år 2012! Dock tror ja inte att det kommer bli så många.. Men ja hoppas vi kommer iväg på nån utanför klubben! Hoppas att det kommer bli ett kanon år då det är sista året..:(
Vi ska ta vara på tiden men mycket kärlek och främst att ha ROLIGT!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej!

Passa på att vara med på veckans blogg: http://ourweekday.blogg.se/2011/november/veckans-blogg-1.html

Lycka till :)



2011-11-24 @ 15:20:20
URL: http://ourweekday.blogg.se/
Postat av: Michelle

Himlans söt & härlig blogg:)



Kram på dig<3

2011-11-24 @ 18:41:40
URL: http://ponnybrudarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0