Ninja La Silla <3

Å gud vilken häst! Lätt finaste Roffe har! Såååå avis, skulle lätt ha han efter Master heheheheheh, man kan alltid drömma, right? ;)

  • Namn: Ninja La Silla
  • Födelsesår: 1995
  • Kön: Valack
  • Ras: KWPN
  • Härstamning: Guidam - Lys de Darmen
  • I Rolfs stall sedan: 2006
  • Viktigaste resultaten: 

2012: Vann en 5* 1,50 klass i Leipzig.
2011: Europeisk mästare individuellt vid EM i Madrid, två med det svenska laget i nationshoppningen i Falsterbo, trea i världscupkvalet i Bordeaux, trea i Rolex Grand Prix i Zürich, trea i en 1,50 klass i Basel, trea i Oldenburg Grand Prix och femma i världscupkvalet i London likväl som femma i Rolex IJRC Top tio final i Paris. Var med i det svenska laget vid EM som kvalificerade sig till Olympiska Spelen i London 2012 samt framrösta till ”Årets häst” i Sverige. 
2010: Vann ”Wallenstam klassen” vid Göteborg Horse Show, två i ”Warsteiner Prize” i Aachen, trea i ”Christmas Cracker” i London, femma i två klasser vid GCT i Monte Carlo. Blev sexa individuellt vid världsmästerskapen i Kentucky och blev där även delad vinnare vid den andra kvaltävlingen. 
2009: Delad vinnare av den slutliga finalomgången vid EM i Windsor och blev totalt sjua individuellt. Vinnare av Arezzo Grand Prix, två i Grand Prix från Valencia, två i Braunschweig, trea i Hannover Grand Prix, fyra i nationshoppningen i Hickstead, fyra i Arezzo Grand Prix och femma i Grand Prix från Aachen. 
2008: Silvermedaljör vid OS i Hong Kong, tia i världscupkvalet i Göteborg, två i Grand Prix från Braunschweig, trea i världscupkvalet både i Leipzig och s´Hertogenbosch samt sjua i Aachen Grand Prix. 
2007: Femma med det svenska laget vid EM i Mannheim och vinnare av den andra individuella omgången, vann både Grand Prix och världscupkvalet i Monterrey, två med det svenska laget i Superliga finalen i Barcelona, två i Grand Prix från Arezzo och Hachenburg, trea i världscupkvalet i Oslo samt trea i Barcelona Grand Prix. 
2006: Deltog i det svenska laget vid VM i Aachen, vann Grand Prix från Affalterbach, trea med det svenska laget i Superliga finalen i Barcelona, femma i Nationshoppningen i Aachen, placerad i Grand Prix från Arezzo, Wiesbaden, Aachen och Falsterbo.

Asså sprången, nom nom nom <3
Finaste hopphästen ja vet iallafall, en riktig höjdar häst som fått mina ögon att blöda, åå såå fin<3
HISS HISS HISS, TILL NINJA LA SILLA & ROFFE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0