Bloppis



Boken Häst hoppning! Jätte bra bok för dom som vill lära sig lite extra.. Nästan ny.
Nypris: 310kr
Mitt pris: 100kr




Filmen egen häst, sjukt bra film för er som ska skaffa häst för första gången!
Ny pris: -
Mitt pris: 50kr




Häst lexikon med alla hästraser i världen och hästens historia! Intressant bok!
Ny pris: 299kr
Mitt pris: 80kr



Ett ros schabrak, suuuper gulligt!
Ny pris: cirka 250kr
Mitt pris: 100kr




Vinter jacka, en sjuuukt skön en som ja kommer använda tills den blir såld... Men självklart tvättas den innan köp! En jätte bra och varm vinter jacka!
Ny pris: -
Mitt pris: 300kr



Helt oanvänd lila ludd grimma (GOOGLE BILD!!!) strl cob!
Ny pris: 100kr
Mitt pris: 70kr





För intresse Mejla till [email protected]
Eller ta kontakt med mig på stallet om du rider där!

helle i´m gonna going to the stable now, byebye'!




Seee yoou'

rubrik

åå, är så rasande arg och ALLT, ALLT rasar! Usch, är så less ,på familjen främst av allt, vi bara bråkar och bråkar.




Skolan sög , sög, sög X 32166723673276... Och + att ja har en förjävlig halsbränna.. Idag ska ja ängna ALL tid till mina läxor, och hund. Känner att ja vill ha tid med henne också! Alla läxor ska in på Fredag, känner att ja inte kommer hinna om ja inte börjar med en gång.. Har ingen ingen ingen lust alls alls alls..  Men skolan är dock något ja måste hålla i topp, vill verkligen ha ett bra jobb och kärna pengar så ja kan köpa mig en stoooor gård med stall och allt! Men om det händer... haha ;) pluggar som en plugghäst nu iallafall! Vi ska ju snart börja få betyg så lika bra att förbereda sig! Nu MÅSTE ja börja göra läxorna! Men tills ja är tillbaka kan ni ju lyssna på den här UR GRYMMA LÅTEN som äger mina öron just nu!!!!



 
Gammal bild från i sommras!

Har ingen blogg lust :(

Har ingen blogg lust idag, men måste bara få säga att jag får....


The day

har och kommer se ut såååhääär:

Skola, äcklig lunsh, slappt med jobbet, rätt ok.
Data, slappa, jaa.. Stallet, US möte.
Sova, sova sova.. dööö

hahaha orkar inte skriva om dagen, varken roligt att skriva eller för er att läsa ...

Kommer komma nån hiss/diss sen också.. Vad vill ni läsa om? ge lite tips!





Till Joanna (Forsliing.blogg.se)


sååå bra start på vintern!!

Första advent, första snön, första gången ja äter ett äpple med sirap (a) hahaha, seriöst, GRYM kväll med dom bästaste tjejerna! Det var väldigt blött och så,. så man hållde typ bara på att frysa ihjäl... Men sen kom ju tomten och rädda allt ♥ Haha ja och Emelie satsa! Kanske lite för mycket! :O hmm....
Sissodär i lagom older för oss, 82 år:) Kanske lite för ung, menmen.. Man tar va det bjuds på! Dock blir det att dela snyggningen med Emelie, men det kan ja leva med;) Grym du är tjejen, har alltid lika roligt med dig! Tagga nästa års Horse show (a) Kommer åka tåg ner med mina alla bästa, Josse & Emelie, woooow grymt elle?!?! Synd bara att det är ett år till dess xd

Blir en grym helg nästa helg tooo, längtar!! Hoppas veckan går snabbare en snabbast!
27 DAGAR TILL JUL!!! Och tomten lova mig en Häst såååå... längtar lite extra haha.....







may gaaachhhi va ja sovit dåligt inatt..

..vaknade 3 på natten, och går in på toan. Nån menut efter spyr ja typ ut allt jag har i kroppen?! Sen låg man vaken tills det va dags att kliva upp, härligt!!! En sak som va possitift va att när ja gick upp såg jag att det SNÖADE!! WOOHOO, & nu drar ja mig iväg till stan för att träffa världens bästa emelie och gå på julmarknad! Mysigt:) Skriver mer ikväll, ha det göött!!


Världens bästa hund får stå för bilden♥


Alla bilder från idag...

Söta Tarzan & trocadero i väntan att få komma in! :)
Suddig bild på Tarzan!
Trocadero och Tarzan igen. :')

Nu en sak ja vill markera till er som INTE TROR ATT HÄSTAR KAN FLYGA.
HALLÅ? SÅKLART DOM KAN!?! Tror du mig inte?? kolla själv då....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Dom kan även jula och göra kullibyttor !! :)
WOOOOPIII

Ny header..

.. på gång, på gång, på gång... Sååå typiskt mig att aldrig bli nöjd. Men nu blev ja ganska så nöjd. Den här headern stämmer in lite mer på hur det är nu liksom.. Ja höstigt? Och så kommer det nog vara hela vintern är i hudik -.- Ingen snö *snyft* </3 Hur som helst, den här headern kommer nog vara kvar ett tag!
Ser du inte headern tryck F5



Hello!

Blev ett hårt dressyrpass för Master idag. Han konsentrear sig mycket bättre när ja höjer kraven en snäpp, just det ja gjorde idag och det gick SUPER  till 1000%, från början tillslut! Helt fantastiskt att jag, en på miljon fick lära känna denna ponny, love♥  Han gick som en klocka, tick tack, tick tack, gach vilken ponny!!!! Dock rider ja han med gummiband när ja tränar dressyr, men hallå? fortfarande han som gör jobbet förutom att han får lite hjälp så, what ever!

Vill ni ha film från idag??? Släng in en kommentar vettja!

Godmorgon!

Ska alldeles strax dra mig iväg till stallet, sedan blir det middag med grannarna, woopii.
Ses ikväll!!!



Julpynta..

är så dags...




Har ni julpyntat en?

En video du skäms för...

Hitta en gamal video!!
ni kollar väl på hästnyheterna?!?!! om INTE kolla NU ^ 

hahaha seriöst, huuur pinasmt som hälst, men måste ju dela allt med mina bloggläsare! Min röst ... herre min gud. OSERIÖS . hahaha kan inte sluta skratta..

Do you like rubrik?? I gillar not that!!

Ganska slapp skol dag, den va inte så farlig, och fick ALLA rätt på engelska provet!!!!! hell yeah!!!


Åkte sen en snabbis till stallet och träffa några härliga perssoner! Myspys! Alltid lika roligt att åka till stallet! Pysslade lite med Master, rycktate och strecha han. Imorgon blir det ute ritt och fixa oxh rycka manen! Manen ser mer ut som en buske nu, så det är på tiden! Kommer bilder i morgon:) Tror även ja skulle ha hand om Chess, ett ponny sto imorgon, hahaha snacka om att ha nollkoll..

NU: ska ja slå mig ner i soffan och bara mysa med familjen till globen horse show, med choklad och pockorn!
Blir en lååång dag i morgon!





2.12cm!?!??!?!

ROBERT WHITIKER VINNARE AV BARBACKA HÖJDHOPPNING, GLOBEN HORSE SHOW 2011,  VÄRLDSREKORD.

helt otroligt!








Är ni på horse show?

jag är inte....


Sticker och pysslar med knasen istället!
Tja0



Top three, music !

1. Jason Derulo-fight for you
ASSÅ LOOOOOVE ♥ finns inga ord.


2. One Direction-What makes you beautiful

Killar.. komsi komsi!!     haha skojja, men låten äger mitt rum just nu!



3. Justin Ellis-Drumma Boy
ååå babe say my naaamee ♥

åå Master, du är så bäst

Skolan, tänker ja inte prata om idag heller.. uäääk.
STALLET HOPPTRÄNING=AZUUUUM, :') åå bäbis har blivit såå duktig! Han har fått en mycket bättre galopp och hoppteknink, nästa gång, I PROMISE , då ska ja skaffa film! hihi kan inte låta bli att skryta lite, jag som fått han så fin i hoppningen (A) shiiit, gubben hur ska det gå att lämna dig?
Precis som ja trodde blev det en väldigt nyttig träng, och ja, det var kanon!
Och ja, jag vet det är svårt att fatta hur vi gjorde! Och har ja stavat fel,  jag gör det vardagligen så haha...
De ser fett tråkigt ut och inte alls nå svårt, men det va tajt mellan alla hinder och man måste använda mycket ytterskänkel.. Mycket nyttigt för mig och Master.
Master var grymt pigg och det är bra när vi hoppas sånt här, för orkar verkligen inte banka på han när han är seg!? Så det blev en kanon träningen med en kanon häst, ett + på det! :) Känns super till den 17 nu! Är 2000% taggad, gasen i botten!!

Dagen

Skolan behöver vi inte änns prata om, uesch :/
Sen iväg till stallet, och som vanligt åkte jag buss, och såklart va bussen proppad av typ 18 åringar? :c Måååånga konstiga blickar fick man hehe... Hatar när folk typ glor på en, då känner man sig verkligen som en idiot.
Not a good feeling </3
Vidare på preommis till stallet, började med att mocka och gaaach vad ponnyn kissar 0.o Usch usch, 3 kärror med kisk!? normalt, hahaha... Fyllde på med massor med torv<3 Tog sedan en liten sväng barbacka med Joanna&Abbe i skogen/runt anläggningen, mysigt! Haha ponnyn är bara för pigg ibland.. Fick höra att han hade varit så pigg på ridlektionen också så dom måsta leda ungen.. Alltingen ska han vara för seg eller så ska han va för pigg, när blir ponny perfect!?
-JO! När man rider den perfect.
Kan man rida och vara perfect?
-Nej, för ingen är eller kan vara perfect.




Imorgon blir det hoppträning, blir skönt för han att bara´gå en lektion men mig. Och hoppnig är ju inget han gör ofta, kommer bli roligt att se hur han beter sig! Får se om ja fixar film.. Bror på om jag hittar nån att filma och att sen få över den till datorn. Känner på mig att det kommer bli någon nyttig träning=gooood! För det behöver ja och Master. Nästa tävling är den 17 dec, klubbtävling då jag startar en LC. Det blir sista tävlingen för i år, sen taggar vi för alla tävlingar vi ger oss på år 2012! Dock tror ja inte att det kommer bli så många.. Men ja hoppas vi kommer iväg på nån utanför klubben! Hoppas att det kommer bli ett kanon år då det är sista året..:(
Vi ska ta vara på tiden men mycket kärlek och främst att ha ROLIGT!

Jag är med & tävlar!


JAG ÄR MED ITÄVLINGEN: BLOGGA PÅ NELLIEBERNTSSON.SE FÖR EN DAG!


Jag läser Nellies blogg för att den ger mig sjukt mycket energi, och den gör mig sjukt taggad för att blogga, liksom, den ger mycket insperation! Älskar Nellies klä stil och hur hon behandlar andra. Hon är alltid rättvis i sättet. Skulle lätt kunna hänga med henne en dag. En tjej med mycket begåvning! Jag hittade bloggen genom, typ kompisar? Jag venneh.. men ja är glad att ja fann den!



Mot stallet!


Hej!


Michelle Johnson är mitt namn! Och nej, jag kommer inte från typ nått annat land. Född i Sverige, bor i Sverige och kommer alltid bo  där. Jag är en tjej på 12 år som älskar djur, men mest av allt hästar då jag sattsar på den sporten. På fritiden är jag med kompisar eller är i stallet, båda på stallet och annars brukar jag vara med Emelie, en av mina absolut närmaste vänner. ♥looove till dig Emmii♥  En sjukt bra kompis som man verkligen kan lita på! Mitt favorit ämne i skolan är Engelska även fast ja helt katastrof suger på det haha... vet inte varför jag gillar det, kan vara för att vi får sitta vid datorn och då kan man ju göra massa annat.. haha.. guud va tråkiga saker ja skriver om.. aja, jag gillar att sjunga också, något jag gör varje dag, gör det när ja duschar när jag har tråkigt men mest när jag är nervös ! haha sjunger ALLTID när jag tävlar eller ska typ ha prov, lalalallala ingen blir störd. Ja som sakt, jag är typ lite flummig av mig, är oftast snäll och så, men kan blir riktigt arg också! Så ingen idé att reta upp mig inte ;)





Jag är foder på en ponny som heter Master som står på ........ ridskola. Jag vill mest av allt i världen köpa han. Men tyvär har vi ej råd då vi byggt ut vårt hus för en mägnd av pengar. Jag och Master tävlar i hoppning lokal LD LC jag hoppas vi kommer komma längre på den tiden vi har kvar. Master är en B-ponny valack på 10 år och 128cm. Han är världens bästa men också busigaste ponny! Han ställer alltid upp för en och vill ingen illa. Allt en tjej kan drömma om! Men nu är vi på vårt sista år och det kommer förhoppningsvis bli det bästa! Efter Master vad ska ja göra då?.... Jo ja vill väl självklart köpa en egen ponny, men vi har inte råd. Kanske kommer jag hyra hem en på foder, men det ska vi ta DÅ. Nu ska jag bara ha näsan framåt och ha roligt det sista året med min lilla grabb:* Den bästa killen man kan skaffa! En som inte skickar sms och skriver, det är slut. Utan gör han slut, gör han det face2face;)





/Michelle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0